Test

Four Brothers

I filmen Four Brothers får vi møte fire brødre. De er ikke brødre i blodet, men har blitt adoptert og oppdratt av den samme gode personen. En person som i filmen blir portrettert som en helgen.Adoptivmoren har blant annet hjulpet familieløse barn med å finne adoptivfamilier, men i fire tilfeller har barna vært så håpløse at ingen ville ha de. Dermed har hun tatt seg av de selv.

Alternativ tekst mangler
André 3000 gjør en overraskende bra jobb. Foto: UIP

En dag blir kvinnen brutalt drept og "brødrene" gjenforent. Selv om de er oppdratt til å ikke ha albuene på bordet har de ingenting imot å herje rundt i Detroit med et par skytevåpen for å finne personene som har begått udåden.

Mange klisjeer

Grunnidéen i "Four Brothers" er grei nok, men det blir fort litt for mange klisjeer. Manuset burde vært omskrevet en del ganger til. Det blir lite troverdig at noen som har fått verdens beste oppdragelse ville hevnet seg på den måten. Selv om karakterene er litt tøffe og har opplevd en del, så er nok måten de går fram her heller lite troverdig. Å løpe rundt med pistoler på offentlige steder pleier ikke å være så lurt, og er ihvertfal ikke synonymt med god dannelse.

Filmskaperne kaller den en urban cowboyfilm, noe de har rett i. Men det virker som om det noen ganger fokuseres alt for mye på at det skal være i cowboy-stil, noe som går utover historien. Mark Wahlberg (Boogie Nights, Planet of the Apes, The Italian Job) spiller den tøffeste av brødrene og er også den mest cowboy-aktige. Vi har også med oss Tyrese Gibson (2 Fast 2 Furious) som spiller en litt lur tøffing, Garrett Hedlund (Troy) som spiller en mislykka rocker og dessuten André Benjamin fra Outkast som faktisk ikke gjør en så altfor dårlig jobb. Skuespillet i filmen er ikke noe spesielt godt, men heller ikke noe du irriterer deg over.

Four Brothers   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen