Fotovesker med stil

Ny, norsk butikk legger vekt på både form og funksjon.

Det er ikke til å stikke under stol at fotovesker og sekker neppe ville imponert motebransjen. Som regel går nemlig funksjon fremfor form, og dette har resultert i at de fleste kameravesker og sekker som selges gjerne ser nesten like ut.

I våre anbefalinger til hva slags tilbehør man kan kjøpe til fotografen til jul, hentet vi blant annet frem en «fotoveskeinnmat» som kunne transformere en hvilken som helst, passelig stor veske til en hendig fotoveske.

Fargerikt og praktisk.
Fargerikt og praktisk.

Nå tilbyr en ny, norsk nettbutikk et alternativ til en slik hjemmesnekret løsning. De har rett og slett valgt å fokusere på fotovesker som ikke bare er praktiske, men samtidig også pene å se på.

Også for guttene

Fotobag.no importerer blant annet vesker fra Pompidoo, Jill-e, Ketti Handbags og Kelly Moore. Og dersom de veskene blir for feminine, har de også mer maskuline varianter fra Jack og Kelly Boy.

I tillegg til de mer dekorative kameraveskene, tilbyr Fotobag også tekniske fotosekker for utendørsfotografer, av merket ClikElite, samt stativ fra Redged. Begge merkene skal etter sigende være brukt av fotografer fra blant annet National Geographic.

Les også: Fujifilm prøver nye beitemarker

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen