Fotovandring i Bergen

Annonsør­innhold
Les hele saken »

I helgen arrangeres det første fotovandringen i Bergen.

Lørdag 25. april legger fotointeresserte bergensere ut på en  3 timers fotovandring med kameraet skuddklart.

Målet med fotovandringen er jo i første omgang å få folk ut av sofaen og ut på tur for å ta bilder, men det er også lagt opp til en uhøytidelig fotokonkuranse hvor temaet er "Fragmenter av Bergen".
- Vi er ikke ute etter nye postkortmotiv, tvert i mot vi ønsker at deltagerne skal gå litt under huden på denne vakre byen, rett og slett litt tettere på, sier initiativtaker Ronnie Larsen.

Nikon arrangerer denne dagen sin egen "Nikon walk of macro", anført av Roger Strandli Berghagen. Her kan de som ønsker det få en grundig innføring i makrofotograferingens spennede verden. Olympus stiller med modeller på location anført av motefotograf Svein Bringsdal, så her blir det anledning for deltagerne å prøve seg ut på modellfotografering. Canon har også spennede ting på gang for deltagerne på Bergens første fotovandring.

Vandringen er sponset av en del produsenter, og kameraprodusentene kommer til å stille med egen produktspesialist som gir gode råd underveis.

Fotovandringen  starter fra Ur og Foto sine lokaler i Nygaten 9, lørdag 25. april klokken 15.00 presis og avsluttes i Logen Bar kl 18.00 med litt forfriskninger og en hyggelig fotoprat.

Det er gratis å delta, men det er kjekt å vite hvor mange som kommer, så derfor er det fint om du sender en påmelding med navn og hvilket kameramerke du bruker til     photowalk@urogfotobergen.no

Mer informasjon finner du her.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen