(Bilde: Istock #16638043)

Fotomessen i Oslo 2013 innstilt

Utsettes til våren 2014.

Fotomessen i Oslo 2013 skulle egentlig gå av stabelen 12.-14. april i år. På nokså kort varsel har arrangørene besluttet å avlyse årets messe.

"Årsaken til at vi ikke gjennomfører Fotomessen i Oslo som planlagt er fremfor alt at vi må se på helheten og skape en messe som er økonomisk holdbar og som speiler dagens fotobransje og fotograf. Vi ønsker å ta hensyn til nye måter å vise bilder på samt ha et innhold som tiltrekker seg et bredt publikum," sier Per Rosenlund, prosjektleder for Fotomessen.

Det er ikke bare i Oslo Fotomessen arrangeres; arrangørene har også messer i Stockholm og København. Messene i de to andre skandinaviske landene arrangeres sent på høsten (henholdsvis oktober og november), og ligger derfor ganske langt frem i tid. Det er for kort tid til å gjennomføre de endringene arrangørene ønsker før messen skulle gått av stabelen i Oslo, og det er ikke et alternativ at messene ikke har samme innhold.

"Vi kommer til å bruke tiden frem til messene i høst med å arbeide med å legge til nytt innhold, i samarbeid med blant andre den norske fotobransjen," sier Rosenlund.

Les også: Dette er høydepunktene fra CES 2013

Kilder:
Fotomessen.com

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen