Fotomesse i Trondheim

Klikk for liste over messetilbud
Klikk for liste over messetilbud

Her kan man finne tilbud på alt fra kameraer og objektiver til stativer, refleksskjermer, fotorammer og til og med mobiltelefoner. Kjøper du kamera i løpet av messen får du også en gave fra arrangøren, i form av et Cewe-gavekort verdt kr 299,- som blant annet kan benyttes på en fotobok.

På slike messer som denne går det som du ser an å gjøre riktig så gode kjøp, men man kan også lett la seg blinde av øyensynlig gode tilbud, og ende opp med å gjøre innkjøp man angrer på. Da kan det være en fordel å sjekke prisnivået i vår produktguide på forhånd.

Mer eller mindre fullstendig liste over de fleste messetilbudene finner du her og her.

Alt dreier seg imidlertid ikke om tilbud og priser, for her har du muligheten til å snakke med ulike leverandører og få informasjon om hvilke produkter som er rett for deg. Her finnes representanter fra Nikon, Sony, Canon, Fotosentralen, Lensbaby, Manfrotto, Leica, Casio, Lastolite, Tamron og Sigma, bare for å nevne noen.

I tillegg kan du være med på flere workshops med kjente fotografer. Antallet deltagere er begrenset til 20 personer på hver, men i følge Japan Photo er det ennå ledige plasser på alle sammen, så det er ikke for sent å melde seg på.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen