Fotomesse i Bergen

Ur & Foto i Bergen arrangerer fotomesse 13-15 mai i sine butikklokaler i Nygaten. Representanter (og -onkler) fra Nikon, Canon, Olympus, Epson og LowePro vil være til stede, og det vil holdes flere seminarer og workshops, blant annet om bildebehandling og utskrift av bilder. Samtidig vil Roger Strandli Brendhagen holde kurs i makro og naturfotografering.

Camilla Haukanes hos Ur & Foto lover mange gode messetilbud, men nøyaktig hva som vil være tilgjengelig til hvilken pris er ennå ikke 100% klarlagt.

Oppdatering: Messetilbudene er nå klare. Du finner dem i denne PDF-filen. I tillegg vil Canon EOS 40D selges i kit med Canon EF-S 17-85 IS til kr 8990,-. NB! begrenset antall!

Ur og Foto har i nesten 30 år vært en av Bergens fremste fotoutstyrsforhandlere, og har kommet seg pent på beina igjen etter FotoVideo-konkursen for et drøyt år siden, men denne gangen med det gamle navnet fra før oppkjøpet. Ur & Foto har i mange år arrangert fotomesser i Bergen utpå høsten, og denne er i år planlagt til 16-17 oktober. Ur er det imidlertid lenge siden de har hatt i sortimentet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen