Fotoboken «Digital fotografi i praksis» i ny utgave!

Abradadabra Forlag lanserer i disse dager den 3. utgaven av den populære fotoboken «Digital fotografi i praksis», som forfatter og fotograf Magnar Fjørtoft har skrevet.  I pressemeldingen skriver de at salget av de to første versjonene har gått over all forventning, og har til nå solgt over 10.000 eksemplarer.

Forlaget sier at den nye utgaven er utvidet fra 336 til 360 sider, og at all tekst er grundig bearbeidet, og beskrivelser og forklaringer er blitt enda tydeligere. Boka har også fått et innholdsregister, som hjelp til hurtigere å finne informasjon om ønsket emne.  Den inneholder nå noen flere praktiske eksempler på bildebehandling og komposisjon. All tekst er grundig bearbeidet, og beskrivelser og forklaringer er blitt enda tydeligere.
Prisen vil bli den samme som de tidligere utgavene, altså kr 428,- og den nye utgaven er allerede i salg i bokhandelen og mange fotoforretninger.
Begge de foregående utgavene er lovprist av alle, og det samme gjøres av undertegnede.  Anbefaler boken til alle som vil lære mer om digitalt fotografi, nybegynner som erfarne.  Alle har noe å hente, ikke bare de som er generelt interessert i foto, men den kan ligge på stuebordet i stedet for ukeblader og aviser.

For de som allerede har en tidligere utgave, så får undertegnede den nye utgavene en av de første dagene, og vil komme med en anmeldelse så fort som mulig.  Jeg vil da prøve å sammenligne alle 3 utgavene, og komme med en abefaling.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen