Fotobok fra Akam-forumet

Akams forumbrukere er en driftig gjeng. Tidligere har de arrangert både analog fotoutfordring og fotografisk oktoberfest, i tillegg til en røys med andre utfordringer. Dette resulterer følgelig i mange fantastiske blinkskudd, og forumbrukerne planlegger nå en fotobok for å gi bildene den behandlingen de fortjener. 

Initiativtaker fototim begrunner ideen slik: – Fotobøker er gøy. Fotobøker med egne bilder er enda mer gøy. Og fotobøker med egne bilder sammen med andres, det er julekveld og gebursdag på en gang.

De som velger å bidra med bilder, vil få sin egen side i boka med plass til to bilder. Redaksjonen vil imidlertid velge ut de beste dersom deltagelsen skulle bli slik at man får inn for mange bilder. Bildene bør primært ha vært publisert i forumet i løpet av 2008, enten i en utfordring eller i bildekritikkforumet, men så lenge folk er aktive brukere bør de også kunne sende inn andre bilder tatt i 2008.

Foto: Istock
Foto: Istock

Støtt en god sak

Boken, som trykkes av Japan Photo, vil koste deltakerne 100 kroner. Disse pengene går uavkortet til Unicef. I tillegg vil boken legges ut for salg til andre interesserte, da til 50% rabatt av normal fotobokpris pluss 50 kroner. De ekstra 50 kronene går også uavkortet til Unicef.

Akam-redaksjonen gleder seg til å se resultatet av forumets fotografiske fjorår, og takker Japan Photo som stiller med fotobøker til deltakerne.

Diskuter forumets fotobok her.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen