Fotobag for damene

The Bad-Ass Bowler Camera Bag. Navnet sier vel egentlig alt.
The Bad-Ass Bowler Camera Bag. Navnet sier vel egentlig alt.
Sidelommene har plass til såmangt, også en plastdinosaurus om du foretrekker å ha med deg det.
Sidelommene har plass til såmangt, også en plastdinosaurus om du foretrekker å ha med deg det.

Problemet med de aller fleste fotobager er at de nettopp ser ut som fotobager. Noen ganger er det greit å kunne ha en fotobag som ikke skriker "kamera" eller "verdisaker" når man er ute på tur.

Det er heller ingen hemmelighet at de aller fleste fotobager ikke nødvendigvis er laget for designets skyld, men for å ivareta fotografens utstyr på en effektiv og sikker måte.

Les også: Think Tanks nye skuldervesker

Heldigvis er det noen som har tenkt på dette, og laget en fotobag som både ser stilig ut og som har de nødvendige egenskapene som trengs for å passe på utstyret ditt.

Fotosiden photojojo.com selger nå en kamerabag som mildt sagt skiller seg ut fra mengden, iallefall fra andre kamerabager på markedet. Bagen med det fengende navnet Bad-Ass Bowler Camera Bag har plass til et standard speilrefleks med objektiv, samt litt annet utstyr som minnebrikker eller en plastdinosaurus om du foretrekker det.

Les også: Ny fotobag til høsten?

Fotobagen er 15,8 cm høy, 17,7 cm lang og 8,8 cm bred. Den har justerbare skillevegger som kan tas ut om man trenger litt ekstra plass og to sidelommer som man kan bruke til å lagre andre ting.

Ble du bergtatt og ser behovet for en slik bag kan den kjøpes fra Photojojo.coms nettbutikk her. Prisen på denne go´saken er ca 235 norske kroner, men i tillegg må man plusse på frakt og moms fra USA.

Les også: Think Tank tenker nytt

Kilder: www.photojojo.com

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen