Fotoalbum i lomma

De aller fleste bildene vi tar iløpet av livet blir puttet i permer og stablet i bokhylla. De aller heldigste blir tatt frem ved store familieanledninger, mens flesteparten går i glemmeboken. En oppfinnelse som MAGPIX er tingen for deg hvis du vil ha litt ekstra hjelp til å huske minnene dine.

Albumet har en vekt på 62 gram, og skulle derfor ikke være noe problem å ha med seg i lomma. MAGPIX-albumet imponerer også med sine små mål på 2,4 x 2,2 x 0,7 cm. Om den lille 1,5 tommers TFT-skjermen er stor nok til å rettferdiggjøre bildene, er uvisst. Uansett vil en slik liten dings antakelig vekke oppsikt i familien eller venneflokken.

MAGPIX Pocket Photo Album har kun et internminne på 16 MB. Minnet kan i midlertid økes ved å kjøpe ekstra SD eller MMC-minnekort. Selve overføringen av bildene fra PCen til albumet gjøres ved hjelp av USB-kabel og programmet MAGPIX Photo Manager, som installeres på PCen.

Programmet kan også brukes til å ta skjermskudd av PCen, for så å overføre bildet til albumet for senere bruk. Slikt kan være praktisk hvis man for eksempel har et veikart på PCen som man gjerne skulle hatt med seg i bilen. Bilder kan også vises på TV-apparat, ved hjelp av TV-kabelen som følger med.

Det elektroniske lommealbumet kan fåes i to farger, sølv og rosa. Prisen skal ligge på 640 kr pluss frakt, og albumet kan kjøpes hos MAGPIX selv.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen