Fotoalbum for Series 60

Alternativ tekst mangler

Programtest

Resco Photo Viewer

Utvikler: J.S.Soft
Lisens: $14.95, omtrent 93 kroner.
System: Symbian Series 60 1st, 2nd og 3rd Edition, Symbian UIQ
Versjon: 4.43
Størrelse: 518 kB
Filstøtte: jpg, gif (inklusive animert gif), bmp, png, wbmp, ota, mbm (multisidet), tiff/fax (multisidet)
Beskrivelse: Resco Photo Viewer viser bildene dine kjapt og oversiktlig.
Last ned: Handango

Alle telefoner har selvsagt et innebygget galleri der du kan se på bildene dine. Men det finnes likevel galleriprogrammer som har mer å tilby. Vi har testet Resco Photo Viewer, som er et galleri-program til Series 60-telefoner. Programmet lover å vise bildene dine raskt og oversiktlig.

I testen vår har vi brukt en Nokia N73, som bruker grensesnittet Series 60 3rd Edition. Programmet finnes imidlertid også til de eldre Series 60-versjonene 1st og 2nd Edition. Fulle kompatibilitetslister finner du hos Hangango.

Få oversikt over bildene dine
I Nokias forhåndsinstallerte galleri plasseres bildene i en slags evig sirkel som gjør det vanskelig å få oversikt, der det tar alt for lang tid å bla dersom du har mye bilder. Resco Photo Viewer har en annen løsning.

For å finne frem iblant bildene dine kan du få opp miniatyrbilder i forskjellige størrelser, enten i et vanlig rutenett eller i en listen med filnavn. Oversikten blir definitivt bra med det gode gammeldagse ikonbaserte oppsettet, og du finner nok mye fortere frem til de riktige bildene. Programmet kan vise bilder i full størrelse, i tillegg til at du kan zoome.

Selv om den ikonbaserte oppstillingen kanskje ikke er nytenkende, er programmet veldig oversiktlig og raskt samtidig som det er en fryd for øyet. Programmet viser ingen unødvendige detaljer, og har veloppbygde menyer uten å være proppet med funksjoner du aldri trenger.

Rediger bildene dine
I likhet med det telefonens innebygde galleriprogram, kan Resco Photo Viewer gjøre simple ting som å slette, flytte eller endre navn på bildene.

I Resco Photo Viewer kan du også redigere bildene dine til en viss grad. Programmet kan selvsagt ikke måle seg med Photoshop og Gimp eller andre programmer til PC-en, men de enkle jobbene kan fint gjøres direkte på mobilen.

Du kan for eksempel justere lysstyrken, kontrasten og fargebalansen. I tillegg kan du rotere bildet. Når du har redigert bildet ditt kan du sende det direkte til vennene dine via MMS, blåtann eller andre metoder telefonen din støtter.

Konklusjon
Hvis du tar mye bilder med mobilen din, og liker å holde orden på de, er nok Resco Photo Viewer et program du setter pris på. Vi synes definitivt at dette programmet er et bedre alternativ enn å bruke Nokias innebygde bildegalleri.

Du kan laste ned Resco Photo Viewer hos Handango.com for omtrent 93 kroner ($14.95). Her får du også laste ned en prøveversjon som varer i 14 dager, før du må kjøpe programmet.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen