Fotball-stjerne lanserer iPhone-app

Den 17 år gamle Anderlecht-spissen Romelu Lukaku har i det siste blitt fulgt tett av toppklubber som Barcelona, Chelsea og Juventus.

Nå kan også fansen hans følge ham tett, for Lukaku har denne uken lansert en app til iPhone, ifølge TV 2 Sporten. Så vidt vi kan se er dette den første profesjonelle fotballspilleren som har en egen app der han selv står bak mye av innholdet.

Gratis-appen gir deg nemlig tilgang til Lukakus oppdateringer på Facebook og Twitter, samt bilder, videoer og informasjon om spilleren. Videre får du tilgang til et lukket chatterom der andre brukere, og tilsynelatende Lukaku selv, kan diskutere fotballspilleren Romelu Lukaku.

I tillegg viser unggutten stolt frem sine lukrative sponsorer i appen, og det er ikke overraskende en av disse som står bak utviklingen av appen.

Det ser altså ikke ut til at det er noe i veien med selvtillitten til den unge spissen fra Belgia. Så gjenstår det å se om egne apps blir en ny trend for andre fotballstjerner - eller kjendiser for øvrig.

Føler du behovet for å følge Lukaku nærmere, kan du laste ned applikasjonen hans gratis i Apple App Store.

Hvilken kjendis-app skulle du likt å se (-eller absolutt ikke likt å se)? Diskuter i forumet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen