Fossilmobil med TV

Liker du ikke oppdatert programvare? Synes du ikke noe om høyoppløste skjermer og millioner av farger? Da er LGs nye PM80 noe for deg.

Det kan se ut som om LGs resirkulasjonsevne har tatt en smule overhånd ved siste sortering. Den nye PM80 har nemlig ikke mye nytt over seg, bortsett fra én ting; den støtter TV-standarden DMB.

Bortsett fra TV-støtten er det svært lite å skryte av hos PM80. Telefonen har fått en skjerm med en oppløsning på 240 x 320 piksler. Fargedybden bråstopper ved kjedelige 64 000 farger.

Det mest underlige av alt er likevel operativsystemet LG har valgt til PM80. LG har utstyrt PM80 med forrige versjon av Windows Mobile, nærmere bestemt Windows Mobile 2003. Andre produsenter av Pocket-PC med vettet i behold, benytter Windows Mobile 5.0 i dag.

Det største salgsargumentet for at du skal kjøpe deg et eksemplar av LGs PM80, må nok sies å være TV-støtten. Men LG vil neppe treffe blink med denne modellen i Europa, siden EU nettopp vedtok at standarden for mobile TV-sendinger i Europa skal være DVB-H, og ikke DMB.

Men så foreligger det heller ingen informasjon om PM80 skal selges i Europa, ei heller hva den i så fall vil komme til å koste.

(Kilder: Ubergizmo)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen