Forvent store rabatter på Windows 7

Windows 7 representerer trolig den viktigste annonseringen Microsoft har gjort siden Windows 95. Etter "flausen" med Windows Vista, noe som nesten kan sammenlignes med Windows ME, har ikke selskapet råd til å tabbe seg ut på et operativsystem som danne basisen for kundene de neste 3-7 årene.

Rent teknisk ser Windows 7 ut til å holde mål, men kundene virker fortsatt ganske skeptiske: spesielt i bedriftssegmentet der man i utgangspunktet ikke ønsker å endre på oppsett som fungerer og gjør jobben.

Microsoft kommer derfor til å tilby ganske gode rabatter på Windows 7. Det er spesielt Windows XP-kundene man søker å nå med dette tilbudet siden det er svært begrenset med support tilgjengelig på denne plattformen.

Dersom Windows 7 gir god brukeropplevelse, vil systemet trolig ganske raskt få en stor brukerbase bestående av privatpersoner, som etter hvert også vil sørge for at bedriftskundene følger etter.

Det blir nevnt rabattsatser som 15-35 prosent på Windows 7, men det er helt sikkert mulig å oppnå mer dersom man kjøper i litt større kvantum og kanskje slår dette sammen med kjøp av andre Microsoft-produkter.

(Kilde: Channelregister, Internetnews)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen