Forvandler mobilen din til en PC

(Alle bilder: Unwired View)
(Alle bilder: Unwired View)

Sony Ericsson har søkt om patent på en såkalt "multimediakrybbe" til mobiltelefon, som forvandler telefonen din til en fullblods PC.

Krybben skal ha en skjerm på 7 tommer, og et QWERTY-tastatur med de fleste tastene du finner på vanlige tastatur, skriver nettstedet Unwired Review. Det skal i tillegg følge med en egen mus, som kan kobles til krybben. Ved siden av skjermen er det plassert talltaster.

Krybben som beskrives i patentsøkanden vil ha en rekke innganger. Blant annet skal det være mulig å koble til USB og Firewire-utstyr, internettkabel og Memory Stick-minnekort.

Blåtann og Wi-Fi
Krybben vil også ha støtte for blant annet blåtann og Wi-Fi. I tillegg skal du kunne bruke maskinen som radiosender.

En krybbe som Sony Ericsson nå har søkt om patent på, gjør at du for eksempel kan bruke mobiltelefonen din som musikkanlegg, og sende musikken til stereoen i stua. I tillegg kan du få se multimedia du har på mobilen, som bilder og videoklipp, på en større skjerm.

Skulle noen ringe til mobilen din mens den er koblet til krybben, bruker du krybben som konferansetelefon. Du kan sannsynligvis også overføre filer som musikk til og fra telefonen.

Siden Sony Ericssons multimediakrybbe også skal ha støtte for Wi-Fi, er det i utgangspunktet ingen ting i veien for at du kan bruke den til å surfe på nett som på en vanlig PC.

Og vi går for øvrig ut i fra at krybben også fungerer som en ladestasjon for mobiltelefonen som kobles til.

(Kilder: Gizmodo, Unwired View)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen