Forumukene som gikk

Etter tilbakemelding fra flere brukere har vi valgt å kun komme med en forumoppsummering annenhver uke. Nå er det imidlertid 14 dager siden sist, og vi er på plass med en rapport fra de siste hendelsene fra forumet.

Ostekrigen

Det er spesielt én ting som er viktig å få med denne gang. Det er, tro det eller ei, den store ostekrigen. Tråden "Heter det hvitost eller gulost?" har etter hvert utviklet seg til å bli en slagmark for et av de største forumslagene gjennom tidene.

Hvitost-forkjemper Dotten satte opp en avstemming i den tro at hvitost/kvitost ville gå seirende ut, men resultatet viser imidlertid noe annet.

I skrivende stund har 412 stykker (49,76 %) stemt på gulost, mens 395 stykker (47,71 %) mener at det heter hvitost/kvitost. Av en eller annen merkelig grunn mener 21 (2,54 %) stykker at det heter noe helt annet. Ikke uventet ligger beskyldningene om valgfusk løst i lufta.

Mobile skjermkort og eksamenshjelp

Brukeren The_Fire har oversatt en oversikt over skjermkort for bærbare maskiner, opprinnelig postet som en forumtråd på NotebookReview, til norsk.

Her finner du mye god informasjon om de forskjellige skjermkortklassene, samt en rangering etter ytelse. Med andre ord en svært nyttig tråd for folk som ønsker å vite hva slags grafikkytelse de virkelig får når de kjøper seg en bærbar maskin.

I disse eksamenstider er det også verdt å nevne vårt "Skole/leksehjelp"-forum.

Denne forumkategorien har vært svært populær i det siste, og her har mang en bruker fått god hjelp og svar på spørsmål vedrørende eksamen. Forhåpentligvis hjelper det til å roe ned eksamensnervene et par hakk.

Som en liten sidenote kan vi nevne at det ble satt ny rekord i antall innlegg på én og samme dag fredag den 26. mai. Den gamle rekorden lød på ca. 7600, mens den nye er på hele 7900 innlegg.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen