Forumets siste hendelser


Klikk på bildet!

Som de fleste har fått med seg ble The Pirate Bay raidet av politiet for én måned siden. Diskusjonstråden til den første nyhetssaken tok helt av, og det var på sitt meste 132 brukere og 82 gjester som leste tråden.

Aldri i forumets historie er det opplevd så mange brukere i én og samme tråd. Samme kveld ble det satt ny rekord i antall brukere pålogget (inkludert gjester). Den nye rekorden lyder på hele 1720 brukere. Som ikke dette var nok - mai 2006 ble den mest populære måneden gjennom tidene med hele 200.000 innlegg.

Det må også nevnes at Simen1, som er kjent for svært gode og omfattende innlegg, har vel fortjent blitt forfremmet til "Community Manager".

Rare, spennende og interessante tråder

Vi har et godt knippe brukere som gjør mye arbeid for å få forumet til et bedre sted å være. Nesten samtlige tråder til Dotten kan være verdt å sjekke ut, for eksempel:

Cun har laget tråden "Oversikt over viktige tråder i film/TV", som gir en svært god oversikt av akkurat det den lover. Det varmer våre forumhjerter når brukerne legger ned så mye arbeid i det de legger ut!

Vi finner også mer eller mindre merkelige tråder, som "Diskuter ukens Donald!". Her legger brukeren The Strategy-player ned mye arbeid i å lage en presentasjon av hvert enkelt Donald-blad som kommer ut.

Ta et godt tak i balla

Bloggingen på forumet er fortsatt i full gang, selv om vi kunne ha ønsket at flere hadde benyttet seg av funksjonen. Dotten er i vinden for tiden, og med innlegget "Ta et godt tak i balla" forsøker han å sette fokus på testikkelkreft. Etter bare et par hundre visninger har innlegget allerede fått to brukere til å bli operert for denne typen kreft.

En mindre seriøs blogg er bloggen til smårips_eier (!). Her kan du blant annet finne et dikt til en mer eller mindre slem anleggsarbeider.

Windows Vista og språklige diskusjoner

Som kjent ble Windows Vista Beta 2 sluppet tidlig i juni. I tråden "Den uoffisielle Vista-tråden" kan man få hjelp til det meste som har med Vista å gjøre. Brukeren Dell_9200 har lagt ned mye arbeid i å oppdatere det første innlegget i tråden til å inneholde relevant informasjon.

Tråden "Sier du gulost eller hvitost?", som jeg omtalte ved forrige forumartikkel, har endelig blitt stengt. Hvitostingene tok en knepen seier. Det har imidlertid allerede nå dukket opp en ny språklig avstemming, denne gangen "Boss vs søppel". Skal det ingen ende ta?

Til slutt vil jeg takke Simen1 og Dotten på forumet for uvurdelig hjelp med denne artikkelen.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen