Forum på WAP

Bilde - Spillfigurer

WAP er en teknologi som med tiden blir brukt mer og mer. Med GPRS betaler man kun for inneholdet som blir lastet inn på mobilen, og ikke tellerskrittene. Med priser dra 0,008 kroner per KB skal det godt gjøres å wappe seg ut av huset.

For få timer siden lanserte Gamesfreak, en portal for spill, et av Norges veldig få forum på WAP. Her kan alle spill-fantaster diskutere om alt som har med spill og gjøre, og litt til. Forumet er stort, variert og oversiktlig.

WAP-siden inneholder ikke bare et forum, men også en oppsummering av nyheter innen spill. I tillegg har det fått en funksjon som ramser opp de mest populære nedlastingene. Christian Hjellestad, mannen bak Gamefreak, sier at mulighetene vil bli flere med tiden.

"Forumet vi benytter for WAP-sidene er av tysk opprinnelse, men de er oversatt og redigert grundig", forklarer Hjellestad. "Videre er forumet kjørt parallellt med forumet som eksisterer på Gamesfreak sin nettside, og inneholdet er da det samme", fortsetter han.

WAP kan brukes til så mangt. I dag brukes teknologien ikke til så mye annet enn å titte på nyheter, været og resultater fra fotballkamper. Hjellestad mener at WAP fungerer veldig godt til så mye annet. Brukertallene for WAP øker riktignok, og det ser lyst ut for tjenesten.

Da vi snakket med Christien Hjellestad opplyste han oss om at det blir avlest statistikker fra WAPsidene, i håp på gode besøkstall. "Vi håper våre forumbrukere vil benytte tjenesten", sier han.

Vi kan ikke skjønne annet enn at å sitte på bussen å skrive på et forum har vært en drøm for mange forumbrukere. Under meldingene som skrives til forumet fra mobiltelefonen vil det stå "Posted from a mobilephone".

WAP-forumet finner du på "http://wap.gamesfreak.net". Adressen vil kun fungere på mobiltelefoner med WAP. Hvis du vil benytte forumet på Internett går du på Gamesfreaks nettside

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen