Forum-uken som gikk

[object HTMLTextAreaElement]
Visninger av underkategorier på Diskusjon.no - første kvartal 2006
(Klikk for større bilde!)

- Brukerforumet i Hardware-nettverket er det nest største i Norge etter VGs forum. Det skrives 6000 innlegg hver eneste dag, opp mot 40 000 i uken, og forumet får mellom 60 og 100 nye brukere hver dag. Det har 85 000 registrerte medlemmer, og enda flere som leser uten å poste, sier Tor Henning Ueland, Community-ansvarlig i Hardware-nettverket.

Mye av denne statistikken, og hvor mange brukere som er logget på akkurat nå, kan du se på bunnen av Diskusjon.no.

Da sier det seg selv at forumet er en enorm ressurs for data- og teknologiinteressert nordmenn - og hvis du trenger hjelp fra andre brukere til å løse et prekært problem.

Jobb og utdanning

I løpet av de siste ukene har vi lansert en ny og forbedret Jobb- og utdanningskategori, som allerede har tiltrukket seg mange stillingsannonser fra store og små selskaper på jakt etter flinke datafolk. Det er også gjenstand for friske diskusjoner om de beste utdanningstilbudene i IKT-fag, og inneholder mange gode tips.

Velkommen tilbake

Denne ukens forumvinner var imidlertid uten tvil The Elder Scrolls - som plutselig dukket opp på topplisten over de mest leste underforumene på Diskusjon.no. Dette er selvfølgelig på grunn av Oblivion - spillet som Gamer.no omtalte slik: "Tidenes beste rollespill? Trolig."

Det er også stadig populært å diskutere Hardware-nyheter på forumet - og her finner du svært ofte nyttig ekstrainformasjon og kommentarer fra observante lesere.

Visste du for eksempel at det ble holdt en avstemning om ventetidene på kundetelefonen til Nextgentel i september 2005? For ordens skyld satte brukermoderator Simen1 opp en ny avstemning etter testen vår denne uken, for å sammenligne - om resultatene kan du dømme selv!

Neste uke kommer vi til å stille på TG - og i den anledning dukket også opp et interessant spørsmål: Har du lyst til å være med på HW-arrangerte LAN-fester?

Eller kanskje du er interessert i å kjøpe et nytt skjermkort? Ikke gjør det uten å lese brukeren Guezz sin kjøpeguide, eller Zythius sin skjermkortguide!

Savner du en test? Den er kanskje i forumet!

Selv om politikk, religion og samfunn kanskje er de mest aktive kategoriene sammen med OT-baren, er det svært mye spennende som skjer i avdelingen for brukertester - for eksempel E.Ts test av Logitech flat Ultra X, eller Glisevask sin test av Razer Diamondback Magma. Er det en test du savner på Hardware.no, kan det hende du finner den her - og hvis ikke, kan du skrive den selv! :)

I tiden som kommer skal vi finne flere måter å fremheve disse testene og trådene i forumet på, slik at flere kan oppdage resultatet av arbeidet til de mange kunnskapsrike brukerne. Send gjerne en e-post til tips@hardware.no hvis du finner en tråd du synes fortjener litt ekstra oppmerksomhet!

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen