Fortsatt ingen HD-filmleie fra Get
Teknofil

Fortsatt ingen HD-filmleie fra Get

I forbindelse med at vi testet filmleietilbudet tidligere i år, kom spørsmålet om hvorfor de ikke hadde HD-materiell opp. Ifølge Get skulle denne tjenesten da være like rundt hjørnet, noe som viste seg å ikke holde mål.

Nå har det gått snart to måneder siden vi var i kontakt med Get vedrørende HD-filmleie og vi tok igjen kontakt for å forhøre oss om tilbudet var kommet noe nærmere realitet.

Fortsatt ingen dato
HD-filmleie på fra Get er ennå ikke på plass, og det viser seg at en dato fortsatt ikke er klar.

- Nei, vi har beklageligvis ingen dato å komme med vedrørende HD-filmleie, forklarer informasjonssjef i Get, Øyvind Husby.

Samme problem som tidligere
Grunnen til at det foreløpig ikke har kommet et HD-tilbud fra Get, er at de fortsatt har problemer med å få omkonvertert HD-materiell fra 24 til 25 bilder per sekund med riktig timet undertekst.

- Det er fortsatt timingen på underteksten som gjør at vi ikke har lansert HD-filmleien ennå. Men våre teknikere jobber fortløpende med å løse problemet slik at vi kan få tilbudet ut på markedet fortest mulig, sier Husby til Teknofil.no.Flere Live-tjenester

I forbindelse med PVR-dekoderen til Get har du mulighet til å gjøre opptak via PC-en din. Denne tjenesten gjør det mulig å gå inn på din PVR via PC fra for eksempel hytta, og sette i gang opptak av et program eller serie du ikke vil gå glipp av.

Denne type tjeneste vil også bli tilgjengelig i løpet av året for mobil. Det vil si at du kan gå inn på PVR-opptakeren din via for eksempel Iphonen din, og igangsette opptak.

- Vi håper å komme med en slik tjeneste i løpet av året, men har foreløpig ikke noen konkret dato. Det er ennå ikke klart hvilke mobiltelefoner som kan støtte tjenesten, men vi håper på så mange modeller som mulig, avslutter Husby.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen