Fortsatt håp om Blur-gjenforening

Bassisten i Blur, Alex James, har nylig uttalt til BBC at han ville bli overrasket om ikke brit-pop bandet fikk til et samarbeid en gang i nærmeste framtid. Sanger Damon Albarn, Alex James, gitarist Graham Coxon og trommis Dave Rowntree hadde planlagt et comeback sent i 2007 med den agendaen å spille inn materiale til et splitter nytt album, men til tross for at de fire slo seg sammen, ble det ikke noe musikk utav det.

Et av de aller siste pressebildene tatt før Coxon forsvant ut av gruppen. Øverst fra venstre: Graham Coxon, Alex James, Damon Albarn og Dave Rowntree.
Et av de aller siste pressebildene tatt før Coxon forsvant ut av gruppen. Øverst fra venstre: Graham Coxon, Alex James, Damon Albarn og Dave Rowntree.

Think Tank

Det har vært stille på Blur-fronten helt siden det, men nå kan James bekrefte at muligheten for en sammenkomst ikke er lagt helt død. Bandet har ikke utgitt noe siden "Think Tank" i 2003, der dessuten Coxon var noe fraværende siden han forlot bandet et år tidligere.

- Vi er alle ganske opptatt, men jeg vil bli svært så overrasket om en reunion aldri fant sted, fortalte James til BBC 6 Music. Han legger til:

- Men jeg ville blitt vettskremt om det hadde skjedd allerede på mandag.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen