Test

Fortron Source Everest 500 W

I fjor feiret Fortron Source 15 år på markedet, en solid markør for alle produsentene. Fortron Source har igjennom tidene blitt kjent som en kvalitetsprodusent for både privatpersoner og bedrifter. De lager ikke bare strømforsyninger slik vi kjenner de i datamaskiner, men de er tilstede i de fleste produktkategoriene hvor strøm må konverteres. Flere skjermprodusenter bruker strømforsyninger fra Fortron i deres enheter. Fortron Source er en av få produsenter som sitter på egne fabrikker, produksjonen settes meget sjeldent bort til tredjeparter slik som CWT.

I dag skal vi ta en ny titt på Everest 80+-serien. Vi sier ny, fordi vi har vært innom denne serien før da vi så på Everest 1010 W. Det som nå er tilfellet er at Fortron Source for kort tid siden utvidet denne serien, som tidligere kun inneholdt kraftkarer, med tre nye enheter fra 400 til 700 W.

Den siste tiden har vi testet mange strømforsyninger hvor samtlige har hatt en samlet utgangseffekt på over 700 W, men vi har også sett på mindre modeller. Denne gangen har valget falt på Everest 500 W, en strømforsyning av den litt mildere sorten. Selv om wattene er færre, skal kvaliteten opprettholdes. La oss ta en nærmere titt!

Takk til FSP Group som sendte produktet til test.

FSP Group Everest 500 Watt   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen