Android-brukere som venter på Fortnite må tilsynelatende vente en god stund til. Fortnite på Android ligger nemlig an til å bli Galaxy Note 9-eksklusivt i en måned, ifølge flere nettsteder.
Android-brukere som venter på Fortnite må tilsynelatende vente en god stund til. Fortnite på Android ligger nemlig an til å bli Galaxy Note 9-eksklusivt i en måned, ifølge flere nettsteder. (Foto: Stein Jarle Olsen, Tek.no)

Fortnite for Android kan bli forbeholdt Galaxy Note 9

30-dagers eksklusivitetsavtale, ifølge flere nettsteder.

Ekstremt populære Fortnite har foreløpig ikke fått noen Android-versjon, og nå ser det ut som mange Android-brukere må vente enda en stund på å få tilgang til spillet. 

9to5Google melder nemlig at Fortnite i en måned vil bli tilgjengelig eksklusivt på Samsungs nye Galaxy Note 9, som lanseres 9. august. XDA Developers har kilder som sier det samme. 

I salg 24. september 

Samsung lanserer Galaxy Note 9 9. august. Foto: Samsung

Ryktene skal ha det til at telefonen blir tilgjengelig i salg 24. august, så det vil i tilfelle bety at Fortnite på Android ikke blir offentlig tilgjengelig før langt ut i september. 

Nettstedets kilder sier at Fortnite-interesserte kunder som forhåndsbestiller telefonen vil få såkalte V-Bucks til bruk i spillet verdt 100 til 150 dollar (cirka 820-1230 kroner). 

De som ikke er så interesserte i Fortnite vil kunne velge trådløse hodetelefoner fra Samsung-eide AKG i stedet. 

Pennefunksjoner i spillet 

XDA Developers melder at store deler av Samsungs lansering vil dreie seg om Fortnite, blant annet med spillet prominent synlig i lanseringsvideoen.

Nettstedet skriver også at Samsungs S-penn vil ha funksjoner i spillet, uten å konkretisere det, og at Fortnite på Android vil fungere med Samsung Dex, som lar deg bruke mobilen på en vanlig PC-skjerm med tilpasset grensesnitt. 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen