Fortinet samarbeider med HP ProCurve

Kunder verden over skal kunne få sikrere nettverk nå som Fortinet slår sine krefter sammen med ProCurve Networking by HP. ProCurve Alliance ble nylig annonsert som et program for å tilby kunder sikkerhets-, mobilitets- og konvergensløsninger som har blitt testet og godkjent for interoperabilitet med ProCurve-produkter.

Gjennom alliansen vil kunder få tilgang til Fortinets FortiGate sikkerhetsplattform som en del av ProCurves ProActive Defense-strategi for å sikre nettverk mot interne og eksterne sikkerhetstrusler. Fortinet vil på sin side få glede av større muligheter og økt markedssynlighet gjennom ProCurve.

ProCurve Network Immunity Manager er programvare for sikkerhetsadministrasjon og overvåker switch-porter over kablete og trådløse nettverk. FortiGate består av nettverks- og innholdsbeskyttelsesplattformer som integrerer åtte sikkerhetsapplikasjoner og -tjenester, inkludert antivirus, brannmur, VPN, anti-spam og -spyware, og web-filtrering. Det er i hovedsak disse to systemene som nå enkelt skal kunne brukes sammen for å øke beskyttelsen mot interne og eksterne trusler.

(Kilde: Pressemelding fra Fortinet)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen