Fortel dropper bredbåndstelefoni

Fem år etter at Fortel startet med bredbåndstelefoni velger selskapet å avvikle denne virksomheten og heller fokusere på fastnettstelefoni, mobiltelefoni og mobilt bredbånd. Det betyr at alle eksisterende kunder må finne seg en ny leverandør av bredbåndstelefoni.
 
De som har bredbåndstelefoni fra Fortel i dag, vil i løpet av kort tid få tilbud om å bytte over til Norges største bredbåndstelefoniselskap Telio.
 
I gode hender
Henrik Rommerud, Daglig leder i Fortel, sier i en pressemelding at kundene vil bli tatt godt vare på dersom de velger Telio som ny leverandør av bredbåndstelefoni.
 
- Vi har evaluert en rekke leverandører av bredbåndstelefoni, og mener at Telio er den leverandøren som kan tilby de beste tjenestene for flertallet av våre kunder. Telio har de siste årene kommet meget godt ut i kundetilfredshetsmålinger som er gjennomført på vegne av blant annet Post- og Teletilsynet, sier Rommerud
 
- I tillegg er Telio den leverandøren som har det største utvalget av tilleggstjenester, sier han.
 
For få kunder
Grunnen til at Fortel velger å legge ned sin bredbåndstelefonitjeneste er at de ikke har fått like mange kunder som de hadde regnet med, og at de ikke har klart å gode nok tilleggstjenester til sine kunder. Administrerende Direktør i Telio Eirik Lunde sier at Telio er overbevist om at de skal klare å tilfredsstille de kravene Fortels bredbåndstelefonikunder måtte ha.
 
- Telio er, med sine over 100 000 kunder i Norge og et stort kunnskapsmiljø innen tale over IP-tjenester, meget godt posisjonert til å betjene Fortel sine eksisterende bredbåndstelefonikunder på en utmerket måte, og samtidig kunne tilby fremtidige spennende tjenester over IP, sier Lunde.
 
Fortel går andre veier
I tiden framover vil Fortel satse på andre områder innen telefoni i tillegg til mobilt bredbånd. De vil blant annet satse sterkere på mobiltelefoni og tradisjonell fastnettstelefoni.
 
Tidligere i år lanserte Fortel et konsept der du kunne kjøpe en PC til én krone med et abonnement på bredbånd. Nå kan du også kjøpe spillkonsoller som Wii og Xbox360 til én krone med bindingstid.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen