Fortaus-TV med muligheter

Litt upraktisk format, kanskje?
Litt upraktisk format, kanskje?

Det er ikke noe nytt å høre på litt høyoppløst lyd på grillfesten, men hva med å se en høyoppløst film? Dersom man drasser stue-TV-en ut på verandaen er det mye som kan gå galt i det norske klimaet, men Samsung har derimot tenkt på det meste.

Redningen for dem som vil bytte ut fuglebadet med noe mer teknologisk kan dermed være den nye 460DRn-A. En 46-tommers LCD-TV som tåler litt juling.

Av spesifikasjoner kan Samsung ramse opp følgende; 1500 cd/m² lysstyrke, 3500:1 kontrast-forhold, 1366x768 pikslers oppløsning, innebygget PC, høyttalere og trykkfølsom skjerm.

Hardføre piksler

Den linjelekre herligheten er godt beskyttet, med herdet glass, sjokk-sikring og innebygget kamera for å overvåke pøblene med vandalisme i tankene.

Skjermen skal også tåle vind, regn, snø og varme, og har til og med integrert aircondition. Om den kan stå imot en vaskeekte norsk vinter med de mange minusgradene vi utsettes for, nevnes imidlertid ikke.

Ment for reklame

Skjermen er hovedsaklig ment for utendørs reklame og markedsføres mot bedrifter. Det kan derimot godt tenkes at noen med god råd, og mer penger enn vett, vil se nytten i en slik skjerm.

Skal man tenke på teknologisk utvikling, er det jo tross alt ikke mer enn 30 år siden det var vanskelig å tenke seg å ha mer enn én TV i huset. TV-er utenfor huset er vel bare å ta det hele et naturlig steg videre.

Når denne boksen kan dukke opp på norske fortau, og i så fall hvor mye den koster, vites foreløpig ikke.

(Kilde: Produktside)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen