Førsteplass til frokost, fjerdeplass til lunsj

Ipea gjør som de gjorde siste One call satte ned prisen på sitt billigste abonnement: De justerer umiddelbart antallet gratisminutter på intet mindre enn tre av sine abonnement og tapetserer med det ”pallen”, om vi kan bruke det uttrykket.

– Vi øker antallet gratisminutter på abonnementene Hades, Akilles og Nemesis til 135 per måned. Dermed gjenerobrer vi topplasseringene på prisoversikten til Post- og teletilsynet, sier administrerende direktør i Ipea, Ole Norstad, til Mobilen.no

Det blir gratis

Telepriser.no vil nok trenge en dag eller to på å fange opp endringene, men Ipeas hjemmesider reflekterer allerede de nye prisene.

– Hvor ender dette? Noen må jo til slutt gi tapt.

– Det ender vel med en pris på null kroner per måned, svarer Norstad.

Da One call lanserte landets første gratisabonnement, her definert som et abonnement uten innmeldingsavgift, månedsavgift og med begrenset gratis ringetid og et begrenset antall gratis SMS-meldinger, var månedsprisen null kroner for en gjennomsnittsnordmann.

Enda litt gratisere

Men vi bruker mobilen stadig mer, og dermed måtte Post- og teletilsynet oppjustere utgangsverdiene i priskalkulatoren sin. Resultatet ble at One calls billigste abonnement tilsynelatende økte fra 0 til 68 kroner i månedspris, selv om prisene i realiteten aldri endret seg.

Nå er det altså duket for at prisene etterhvert kan komme ned i null igjen – for den gjennomsnittlige Ola og Kari Nordmann.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen