U900 er et lekkert kameraflaggskip. (Bilde: Marius S. Eltervåg (Alle foto))

Førsteinntrykk: Samsung U900 Soul

Slik ser innpakningen ut.
Slik ser innpakningen ut.
Telefonen er ikke store saken.
Telefonen er ikke store saken.
Navigasjonspanelet er bygd inn i en trykkskjerm.
Navigasjonspanelet er bygd inn i en trykkskjerm.
Optikken er slett ikke verst. Antar vi.
Optikken er slett ikke verst. Antar vi.

Nå har vi endelig fått inn Samsungs nyeste modell i Ultra-serien: U900 Soul. I likhet med tidligere medlemmer i familien, har telefonen fått en slank og elegant skyvedesign.

Tilbehørspakken er ikke av det omfattende slaget. Du får med lader, programvare, manualer, øreplugger og en overføringskabel. Vi skulle gjerne sett et minnekort, men det er heldigvis ikke den dyreste investeringen du kan gjøre på egenhånd.

U900 føles veldig solid, og har blitt bygget i metall og hard plast. Alt er veldig godt skrudd sammen, og telefonen har overhodet ikke billigpreg over seg.

I stedet for en vanlig navigasjonstast, har Soul fått en egen trykkskjerm med integrerte taster for å navigere i menyene. Denne fungerer tilsynelatende smertefritt, og vi liker at ikonene "svarer" fingrene dine ved å gi fra seg en liten vibrasjon når du berører dem.

Løsningen med navigasjonspanel innebygd i en trykkskjerm er imidlertid ikke noen nyhet. For eksempel hadde LG det samme konseptet i sin KF600, noe som fungerte veldig bra.

Vi har store forhåpninger til kameraet i U900. Med en bildeoppløsning på fem megapiksler, autofokus og bildestabilisator burde det ikke være så vanskelig å få gode resultater. Kameraet kan også skilte med ansiktsgjenkjenning, noe som gjør at ansikter alltid vil være i fokus.

Den fulle testen av U900 kommer enten i slutten av neste uke, eller i begynnelsen av uke 25. Mer om telefonen kan du også lese i sniktitten vår.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen