Førsteinntrykk: Samsung Innov8
(Bilde: Alle foto: Marius S. Eltervåg)

Førsteinntrykk: Samsung Innov8

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Klikk for større bilder.
Klikk for større bilder.

Vi har nå fått inn Samsungs nyeste flaggskip, I8510 Innov8, til testing. Denne telefonen har et 8 megapiksels kamera med autofokus, den har GPS og den støtter trådløse nettverk.

Med Symbian og Nokias S60-menysystem under panseret snakker vi også om en ekte smarttelefon, som betyr at du kan kjøre flere programmer samtidig, og installere flere programmer etter behov.

Mye plast

Det første vi merker oss når vi tar telefonen ut av esken, er at den føles veldig lett i forhold til størrelsen. Dette skyldes hovedsaklig at telefonen består av mye plast og lite eksklusive materialer.

Dette betyr ikke at telefonen føles billig. Til tross for plasten virker den solid, og det er ikke noe slark eller ulyder å spore.

Kameralinsen er, ikke helt uventet, fremtredende. Dekselet er av samme typen du finner på vanlige lommerkameraer, altså av typen som åpner seg når du aktiverer kameraet. Dette gjør at du ikke trenger å bekymre deg for støv på linsen.

Vi har ikke brukt telefonen i mer enn et par minutter, så noe bredt inntrykk av telefonen har vi ikke. Vi kommer tilbake med en fullstendig test i neste uke.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen