Ikke noe å si på innpakningen.
Ikke noe å si på innpakningen. (Bilde: Alle foto: Marius S. Eltervåg)

Førsteinntrykk: Samsung Armani Night Effect

Vi har nå fått inn Samsung M7500 Armani Night Effect, som er den nyeste motetelefonen fra Samsung. Som forventet kommer telefonen i en forseggjort innpakning.

Etuiet har fått en glidelås, og er laget i mykt materiale. Dersom du av en eller annen grunn skulle foretrekke å ha telefonen i bagasjen istedenfor lommen når du reiser, ligger den altså trygt her.

Inni etuiet finner du en pose med smågodt. Nærmere bestemt lader, diverse kabler og annet snacks.

Programvaren og instruksjonsbøkene ligger i en egen lomme. Som vanlig når vi snakker om Samsung-modeller ligger minnekortet i posen sammen med brukermanualene.

Tilbehørspakken er intet annet enn komplett. Minnekort, lader, overgang til 3,5 mm minijack, øreplugger, datakabel, programvare, instruksjonsbøker, bærereim, samt den allerede nevnte lommen.

Telefonen er stilren og forholdsvis liten og lett. Tastene har ikke fått den minste antydning til uthevning, så å skrive tekstmeldinger uten å kikke kan nok bli en utfordring.

På baksiden av telefonen finner du en stor Armani-logo, Samsung-logo og kameralinsen.

Armani-logoen finner også på venstresiden. Denne er årsaken til at telefonen har fått navnet "Night Effect" da logoen lyser opp i grønt, blått og rødt når du bruker telefonen. Om dette er harry eller gode greier får være opp til andre å avgjøre.

På den andre siden finner du musikktastene.

Alle som har kjøpt seg en ny telefon, vet at å få av dekselet første gang kan være en utfordring. For å hjelpe førstegangsbrukerne, er det derfor en instruksjonstegning på beskyttelsesfilmen. Denne viser hvordan du får dekselet PÅ. For å ta det av gjør du motsatt bevegelse.

Vi har ellers ikke brukt mer enn et par minutter, men vi kommer tilbake med en full test i løpet av neste uke.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen