Første titt på de nye Macbook-ene

Ingen ble overrasket da Apple-sjef Steve Jobs i går kveld presenterte både nye Macbook-er og nye maskiner i Macbook Pro-serien. De fleste av ryktene som dukket opp på forhånd viste seg i så måte å stemme.

Det er derimot knyttet en god del spenning til hvordan de nye maskinene vil være i praksis. Flere teknologinettsteder har allerede fått muligheten til å ta en nærmere titt på maskinene og rapporterer om de beste bærbare maskinene noensinne.

Hater skjermen

For Engadget har prøvekjørt både de nye Macbook-ene, den nye skjermen og de nye Macbook Pro-maskinene. De nye maskinene har et markant annerledes design, med en skjerm laget av glass, noe som gir en veldig glanset effekt. Flere har problemer med dette, siden det byr på litt problemer i direkte sollys.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Refleksjonen i skjermen tyder på en litt hissig glans (Bilde: Engadget)

Engadget hater slike skjermer og indikerer vel i så måte at de kunne ønske at Apple hadde gått for en annen løsning. Allikevel hevder de at dette er den beste Macbook-en Apple noensinne har laget og den beste bærbare forbrukermaskinen på markedet.

Når det gjelder Macbook Pro har de selvsagt de samme kommentarene til skjermen, selv om de innrømmer at problemet ikke ser så stort ut innendørs. De hevder også at den nye styreplaten uten knapp er mye enklere å bruke enn det virker som ved første øyekast. De skryter også av den nye grafikkprosessoren i den nye maskinen.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen