Sony Ericsson X1i imponerer og skuffer testerne i Sm@pe. (Bilde: Marius Valle / Amobil)

Første test av X1 på nett

En av årets mest omtalte mobilnyheter, Sony Ericsson Xperia X1i, er nå et skritt nærmere butikkhyllene. Som første nettsted har Sm@pe fått teste Sony Ericssons neste multimediamonster fullt ut, noe som kan tyde på at telefonen er ferdig utviklet.

– God batterilevetid

I testen av X1i skriver nettstedet blant annet at telefonen føles eksklusiv og dyr, at skjermen imponererer, at telefonen er utstyrt med en kraftig prosessor, og interessant nok at batteriet varer lenge. Testen er videre krydret med mange bilder av telefonen i aksjon samt to videoer. Det er også lagt inn en nærmere forklaring av menysystemet til X1i, som skal skille seg ut fra det meste annet vi har sett til nå.

Samtidig gis det minus til telefonen for høy pris, uergonomisk tastatur og ingen 3D-motor i maskinvaren.

Kommer den i september?

Hvordan Sm@pe har fått tak i X1i er vanskelig å si. Det er kjent at enkelte innenfor bransjen har gode kontakter og dermed kan få tak i testeksemplarer langt tidligere enn andre nettsted. Foreløpig har Sony Ericsson kun sagt at X1i skal komme i fjerde kvartal i år, det vil si en gang mellom oktober og desember.

I et brev til utviklere av programmer til X1i før sommeren skrev imidlertid Sony Ericsson at telefonen ville komme allerede i september. Dette er ikke blitt bekreftet av Sony Ericsson.

Innen den tid kan du også lese mer om menysystemet eller vår sniktitt på X1i fra MWC-messen tidligere i år.

(Kilder: Sm@pe)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen