Første Neo-telefon klar for butikkene

Annonsør­innhold
Les hele saken »
(Foto: Neo)
(Foto: Neo)
Slik ser telefonen ut i virkeligheten. (Foto: Engadget China)
Slik ser telefonen ut i virkeligheten. (Foto: Engadget China)

Om du husker Neo-mobilene har du enkelt og greit god hukommelse. Selskapet fikk i 2006 sine femten minutter med berømmelse for tre konseptmobiler som skilte seg ut designmessig fra mye annet. Etter det har det vært stille.

808i i salg

Nå er selskapet imidlertid klar for å lansere en av de tre konseptene - ihvertfall tilsynelatende. Den kinesiske underavdelingen av Engadget Mobile har fått tak i et eksemplar av minitelefonen 808i, som skiller seg markant ut ved å ha tastene på siden av skjermen. Telefonen er ikke spesielt tynn, men kniper godt på lengde og bredde med størrelse på 4,1 x 7,2 x 1,4 cm.

Men det som i sin tid var spesifikasjoner nok er i dag heller begrenset. Telefonen kommer med trippelbånd, plass til micro-SD-minnekort, FM-radio, Bluetooth og USB-utgang. Oppløsningen på skjermen er ikke oppgitt, men batteritiden oppgis å være latterlig korte 2 timer taletid og 100 timer standby. Potensielle eiere bør forbedrede seg på ladefest, ekstrabatterier og mye banning over tomt batteri.

Billig luksus

Telefonen skal komme i to fargevarianter: Rød og svart, samt rosa. Prisen er i skrivende stund på 1380 Hong Kong Dollar, som tilsvarer vel 1260 kroner. Telefonen kommer mest sannsynlig aldri til Norge, men kan sikkert anskaffes via utenlandske nettbutikker, for den som måtte ha lyst på en sær og mest sannsynlig lite brukervennlig telefon.

(Kilder: Engadget Mobile)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen