Første mobilabo fra Norwegian

Call Norwegian er eid av flyselskapet Norwegian, og lanserer i dag sitt første mobilabonnement, Lavpris Mobil. Dermed har vi fått en ny mobiloperatør i Norge.

- Dette er en del av vår strategi for å kunne levere flere tjenester til våre kunder og sørge for at vi belønner deres lojalitet. Det skal lønne seg å være lojal Norwegian-kunde. Derfor tilbyr vi våre kunder enda en mulighet til å tjene flere CashPoints, sier administrerende direktør Bjørn Kjos i Norwegian.

Dermed drar Kjos poengsystemer vi kjenner bedre til fra flybransjen inn i mobilmarkedet. Du får CashPoints for både samtaler, SMS-er og surfing, og disse poengene kan siden brukes til å hel- eller delbetale
flyreiser med Norwegian.

- Prisplanen på vårt nye mobilabonnement er meget enkel. Prisen er kr 0,35 per minutt – uansett hvilken operatør du ringer til, og SMS koster det samme. Abonnementet har heller ingen etableringskostnad eller bindingstid, og kunden får CashPoints og fri tilgang til Airport Wi-Fi i Norge inkludert i prisen, sier administrerende direktør i Call Norwegian, Marit Wetterhus.

Du kan lese mer om mobilabonnementet på Call Norwegians sider. Der ser vi at minimumsfaktureringen er 49 kroner i måneden, og du betaler en oppstartspris per samtale på 89 øre. Noe abonnement for storsurferen er det ikke - du betaler fire kroner per megabyte, og det ser ikke ut til å være satt noe makstak på surfekostnadene.

Du får tre prosent CashPoints av forbruket ditt, og ett poeng tilsvarer én norsk krone i rabatt på flyreiser med Norwegian. Har du en mobilregning på 350 kroner i måneden, vil du altså tjene ti kroner og 50 øre i CashPoints i måneden.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen