Asus O!Play HD2: Første nettverksmediaspiller med USB 3.0-støtte

Første mediaspiller med USB 3.0

Asus var kanskje treg på avtrekkeren når det gjelder nettverksmediaspillere, men er desto mer aktiv når gigantmaskineriet først kommer i gang.

Deres ganske nylig lanserte O!play-serie består av ulike mediaspillere med nettverkstilknytning, i samme gate som f.eks. Western Digitals WD TV Live.

På Cebit viser Asus frem nok en modell i serien, O!play HD2, som visstnok skal være første mediaspiller på markedet med USB 3.0-støtte. Spilleren har utgang for HDMI, USB og eSATA i front, i tillegg til kortlesere for de vanligste formatene. Støtte for avspilling av full HD (1080p)-materiale er selsvagt på plass.

De fulle spesifikasjonene, som f.eks. filformat-støtten, er ikke kjent enda, men det antas at støtten er identiske med tidligere modeller. Det vil si at det aller meste som kryper og går av formater støttes, med noen få unntak.

Det antas også at spilleren har innebygget støtte for trådløst nettverk, slik som tidligere lanserte O!play Air.

Hva spilleren vil koste eller når den blir tilgjengelig er heller ikke kjent enda, men legg gjerne inn en varsling for å få beskjed når spilleren er på plass i prislistene eller kommer på lager.

Følg oss på Twitter
Følg Audiovisuelt på Twitter

Vi oppdaterer saken og produktsiden i prisguiden med mer informasjon så snart vi har funnet veien til spilleren på Cebit.

(Kilder: Asus, Slashgear, Akihabara, Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen