Første mastergrad i informasjonstryggleik

Som sponsorar av satsinga på informasjonstryggleik står solide næringslivspartnerar som Telenor, Forsvaret, Norsk Tipping, PricewaterhouseCoopers, DnB, Sparebanken Hedmark og Thales Communications. Målet har vore å styrke norske bedrifters kompetanse når det kjem til informasjonstryggleik.

I den videre utviklingen av masterstudiet i informasjonssikkerhet ved Høgskolen i Gjøvik er det uhyre viktig for oss å fortsette det nære samarbeidet med næringslivet, uttalte rektor ved høgskolen, Jørn Wroldsen, ved uteksamineringa av dei nye masterane. Vi prioriterer nå etableringen av et sterkt fagmiljø innen informasjonssikkerhet, og masterstudiet og det planlagte dr.gradsstudiet i dette faget vil bli Gjøviks viktigste bidrag til Innlandsuniversitetet

Ifølge leiaren for prosjektet, Svein E. Pettersen, har interessen frå næringslivet har vore eineståande. Høgskulen har og oppretta eit betydeleg fagmiljø, kalla Norwegian Information Security Laboratory (NISlab), som for øyeblikket består av 2 professorar, fleire vitskapleg tilsette og 5 dr.gradsstudentar. På NISlab foregår det omfattande forskningsaktivitet finansiert av mellom anna Norsk Forskningsråd.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen