Første fargede mann i Det Hvite Hus

Barack Obama blir slett ikke den første fargede mannen som jobber her. Nå lager Columbia Pictures film om butleren Eugene Allen.
Barack Obama blir slett ikke den første fargede mannen som jobber her. Nå lager Columbia Pictures film om butleren Eugene Allen.

Columbia Pictures har nå allerede sikret seg rettighetene til å filmatisere historien om den første fargede mannen i Det hvite hus, det melder nettstedet Filmz.dk.

En langt eldre historie

Når Barack Obama flytter inn i Det hvite Hus, er han ikke den første fargede mannen som har jobbet der. En annen historie er nemlig nå på vei til å bli film.

Filmen handler ikke, som man kanskje ville tro, om USAs nye president Barack Obama, men snarere om Eugene Allen, som arbeidet i Det hvite hus fra 1952 til 1986.

Fra kjøkkengutt til butler

Allen startet sin karriere i Det Hvite Hus som kjøkkengutt under Harry S. Truman og avsluttet som butler under Ronald Reagan. Han var en loyal tjener under borgerrettighetskampene, og hans liv dekket en så stor del av historien at det nå skal over på det store lerretet.

Butleren var gift med sin kone i 65 år og deres felles drøm var alltid at det en dag skulle bli valgt en farget president.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen