Første bilder av P910?

Det har nå dukket opp bilder av det som kan være den nyligste modellen i Sony Ericssons velkjente P-serie med hybridtelefoner. Ifølge kilden skal den nye modellen få navnet P910, som tilsier at dette kun er en mindre oppdatering av den nåværende flaggskips-modellen P900.

Ved første øyekast er det lite som ser ut til å skille de to modellene, som har et tilnærmet prikklikt design. Telefonene har de samme knappene og proporsjonene, og både høyttaleren og minnekort-plassen er plassert likt.

I åpnet tilstand viser det seg imidlertid et tastatur på innsiden av flappen til telefonen. Det har lenge versert rykter om at Sony Ericsson planlegger en slik modell, og dette er trolig de første offisielle bildene av enheten.

Som vi ser rommer flappen til telefonen et 3x10 tasters oppsett, som skulle kunne romme alle bokstavene fra et vanlig tastatur. På forsiden av flippen finner man i tillegg et normalt 3x4 tastatur, slik vi kjenner fra andre mobiltelefoner. Dette kan brukes mens telefonen er lukket.

Det gjenstår å se hvordan det nye tastaturet vil fungere i praksis. Tastene ser ut til å bli veldig små, og det vil utvilsomt bli vanskelig å skrive med begge tomler samtidig om ikke flippen kan holde hele vekten til telefonen.

Ryktene tilsier at vi kan vente den offisiell lanseringen av P910 den 15. juli. Da vil vi trolig få svar på hvilke andre nyheter modellen bringer med seg.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen