Første bilde av Jokeren publisert

Etter at innspillingen av "Batman Begins"-oppfølgeren ”The Dark Knight” satte i gang har det sirkulert mange falske bilder av Batmans nemesis Jokeren på internett. Nettstedet empireonline.com melder nå at det første ekte bildet av Heath Ledger som den sminkeglade superskurken nå er publisert. Bildet kan du se nedenfor.

Dette bildet av Jokeren er publisert på ibelieveinharveydenttoo.com.
Dette bildet av Jokeren er publisert på ibelieveinharveydenttoo.com.

Flere bilder

Produsentene av filmen har vært sparsomme med opplysninger om prosjektet, men på nettstedet ibelieveinharveydent.com ble det i forrige uke også publisert et bilde av Harvey Dent, politietterforskeren som ved siden av Batman og Robin kjemper mot Jokeren i den nye filmen.

Siden viser et ganske intetsigende og uforståelig promobilde, men blir helt klart mer meningsfullt sett i forhold til siden ibelieveinharveydenttoo.com, som dukket opp ikke lenge etter.

Igjen inspirert av Miller

I likhet med "Batman Begins" henter også ”The Dark Knight” inspirasjon fra en av Frank Millers tegneserieromaner om den kappekledde goth-helten. Denne gangen skal Batman (igjen spilt av Christian Bale) kjempe mot Jokeren (Ledger) for å holde Gotham fri for skøyeraktige påfunn.

Maggie Gyllenhaal vil være Batmans kjærlighetsemne og Christopher Nolan er igjen tilbake i registolen på den nye Batman-filmen som har planlagt premiere sommeren 2008.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen