Først med hjemmekino i mobilen

Motorola og det lille selskapet MicroVision skal nå samarbeide om å integrere en laser-prosjektor inn i en mobiltelefon fra Motorola. Forsøket skal bane vei for at prosjektorer blir mer eller mindre standard utrustning på fremtidens mobiltelefoner, og Motorola ønsker å være først ute med noe de tror brukerene vil ha behov for.

MicroVisions mikro-prosjektor ble vist for første gang på årets CES-messe i Las Vegas. Prosjektoren bruker laser til å forstørre et bilde i en oppløsning på hele 854 x 480 punkter, en oppløsning kalt WVGA. Dette er såpass høyoppløst at du kan vise film med telefonen i bredskjerm, eller nettsider, TV, bilder og presentasjoner - alt det du måtte ha behov for å dele med større menneskemengder.

Verken Motorola eller MicroVision har sagt noe om hvilken telefon det er som skal utstyres med prosjektoren eller når slike løsninger eventuelt blit tilgjengelig i butikkene. Men uttalelser fra Motorola kan tyde på at Motorola ser dette som et langsiktig prosjekt, noe som igjen tyder på at dette er noe vi snart kan få se i selskapets telefoner.

(Kilde: Gizmodo, Oh Gizmo!, Microvision)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen