Først i verden med optisk menystyring

Alternativ tekst mangler

I Korea lanserer Samsung nå verdens første telefon med optisk menystyring, SCH-V960. Produsenten mener dette vil revolusjonere måten vi bruker menyene på mobiltelefonen.

I den nye telefonen flytter du rett og slett fingeren over en optisk sensor som registrerer fingerens bevegelser. På denne måten styrer du en musepeker, akkurat som på PC-en.

Det betyr at du kan styre markøren i alle retninger på skjermen, og ikke bare vertikalt eller horisontalt. 360 grader med frihet, om vi skal bruke Samsungs egne ord.

Ellers har V960 det samme skyvbare designet som vi kjenner helt fra Samsung D500. Telefonen to megapikslers kamera, og en 2,12 tommers skjerm på 240 x 320 piksler. Men det er kanskje uinteressant. Sjansen for at den kommer til Norge er nemlig omtrent like stor som sjansen for at du ikke får sokker til jul.

Likevel gir dette en pekepinn på hva vi kan vente å se her til lands i fremtiden. Hvis denne styremetoden revolusjonerer måten å bruke en mobil på er det vel ingen tvil om at vi vil se den i fremtidige Samsung-telefoner.

(Kilder: Samsung)

Norges beste mobilabonnement

Januar 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen