Forsøkte å selge fremtidsmaskin

Det er ikke alltid like greit å holde rede på maskinmarkedet og du skal vokte deg godt for ikke å bli lurt av ivrige selgere på nett. Men noen er kanskje litt vel tydelige i forsøket på svindel.

Mac med Blu-ray og touchpad
Ifølge svenske IDG annonserte nemlig en person nylig en Mac-maskin til salgs på rubrikknettstedet Blocket. Det går mange rykter om at Apple snart sal lansere nye bærbare maskiner, men denne selgeren var vel ivrig. Ifølge annonsen bør han ha meget gode kontakter, trolig personlig vennskap med selveste Steve Jobs.

Ifølge annonsen satt han nemlig på Mac-maskin fra 2009. Ikke bare skulle maskinen som lå til salgs være produsert i fremtiden, men maskinen var utstyrt med Blu-ray-brenner, trykkfølsom touchpad og firekjerners prosessor. Den trykkfølsomme touchpaden skulle ifølge selgeren nesten være som en helt egen Iphone.


Slik så annonsen ut som lå på svenske Blocket.

Ifølge annonsen har selgeren hele syv maskiner til salgs for 13.500 svenske kroner per stykk, dette på tross av at maskinen enda ikke er offisielt lansert.

Kommer innen to uker?
Annonsen er nå tatt bort etter flere reaksjoner på fremtidsmaskinen. For de som er skuffet over at annonsen var lureri fra ende til annen kan det være et lys i tunellen at Apple trolig vil annonsere nye maskiner snart. Ifølge ryktene vil lanseringen skje den 14. oktober.

Om de nye maskinene blir slik som denne på Blocket er derimot uvisst.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen