Forsøker Samsung å irritere på seg Apple igjen?

Samsung trekker Series 7 ut av sekken, en maskin som kan minne om MacBook Pro.

I forbindelse med årets IFA trakk Samsung frem Series 7 Chronos fra flosshatten. Kritiske røster kan sikkert hevde at denne ligner litt for mye på MacBook Pro, med sin utstrakte bruk av børstet aluminium og ikke minst den digre trackpaden. Likevel, vi synes på ingen måter at likheten er spesielt slående.

Maskinvaremessig kommer maskinene med Intel Core i7-2675QM eller i5-2430M, mens grafikkbiten håndteres av AMD Radeon HD6750M og HD6490M. 8 GB med DDR3-minne er også på plass, det samme gjelder en harddisk på 750 GB. En SSD hadde nok vært å foretrekke i en slik maskin, men det alternativet kommer kanskje senere.

ExpressCache, 8 GB, skal redusere oppstartstiden til 19 sekunder, mens QuickBoot skal gjøre at maskinen våkner opp fra dvalemodus på 2 sekunder.

Samsung gjør også et stort nummer ut av panelstørrelsen. Takket være smale rammer skal en typisk 13-tommersmodell nå ha plass til et 14-tommers panel osv. Hvorvidt det da blir riktig å snakke om en 13-tommersmodell kan selvfølgelig diskuteres. Oppløsningen er på sin side på 1600 x 900 punkter.

(Kilder: Notebookreview, Pocket Lint og Electronista)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen