Forplikter seg til FourThirds

Forplikter seg til FourThirds

Olympus lover å fortsette med både FourThirds og MicroFourThirds.

Det begynner å bli en stund siden det kom noe nytt fra Olympus med FourThirds-fatning. De siste årene har fokuset vært på MicroFourThirds og PEN-serien. I en fersk pressemelding sverger selskapet derimot troskap til begge fatningene.

Olympus skriver at de som initiativtaker til fatningene, fortsatt vil utvikle og forbedre produktene i både FourThirds- og MicroFourThirds-seriene. Dette gjøres for å fortsatt dekke de ulike behovene til kundene, skriver selskapet på beste markedsføringssvis.

Les også: Mer satsing på MicroFourThirds

Tilbake i 2010, da det foreløpig siste kameraet fra Olympus med FourThirds-fatningen kom på markedet, uttalte selskapet at E-5 kunne være det siste med denne fatningen. Selv om Olympus i dag ikke direkte garanterer noe nytt kamera i serien, øker i det minste sjansene, tatt uttalelsene for to år siden i betrakting.

Les også: MicroFourThirds vokser seg større

Hovedanliggende for pressemeldingen er likevel, slik vi skrev i forrige uke, å annonsere at selskapene Kenko Tokina, Tamron og Astrodesign knytter seg til MicroFourThirds-standarden, og vil lansere produkter i henhold til standarden. Sistnevnte selskap, Astrodesign, er best kjent for å produsere videoutstyr til profesjonell bruk.

Les også: Olympus E-5 fortsatt en våt skuffelse?

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen