Forlenger HDMI-signalet med opptil 100 meter

Forlenger HDMI-signalet med opptil 100 meter

Atlona byr på løsning for lange avstander.

Har du behov for å forlenge HDMI-signalet mellom AV-enheter i forskjellige rom? Da kan Atlona by på produkter som kan være passende for deg.

Selskapet har lansert to nye HDMI-ekstendere med de tiltalende navnene AT-HD4-SI40SR og AT-HD4-V110SR – og med disse kan man forlenge et HDMI-signal med opptil 106 meter på for eksempel Blu-ray-spillere, projektorer eller forsterkere.

Støtter 4K

Hvis du av ulike årsaker har AV-utstyr stående i forskjellige rom, kan det være et problem å få godt nok signal mellom enhetene, ettersom HDMI-kabler vanligvis bare klarer å avgi korrekt signal på rundt 15-20 meter.

Atlonas HDMI-forlengere skal forlenge kabellengden ved å bruke nettverkskabler som mellomledd. AT-HD4-SI40SR er den billigste modellen og forlenger Full HD 1080p fra en HDMI-kilde med opptil 39 meter ved hjelp av en enkel nettverkskabel.

Den dyrere utgaven AT-HD4-V110SR benytter seg av HDBaseT-teknologi for å forlenge HDMI-kilder opptil 106 meter. Ekstenderen støtter også oppløsninger på 4K x 2K, samt Deep Color, HDCP-kopibeskyttelse, stereoskopisk 3D, og 7.1-lydformater som DTS-HD og Dolby TrueHD.

Pris og tilgjengelighet

Produkter fra Atlona blir solgt hos blant annet Lys & AV-Teknikk AS her i Norge. Veiledende priser er 3100 og 5200 kroner for henholdsvis AT-HD4-SI40SR og AT-HD4-V110SR.

(Kilde: FlatpanelsDK)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen