Forhåndsvisning av IE7 sluppet

Microsoft har nå sluppet en forhåndsvisning av nettleseren Internet Explorer 7.0 som er åpen for alle. Det betyr at alle kan laste ned og prøve den nye nettleseren fra Microsoft. Blant nyhetene er fane-basert grensesnitt, RSS-leser og bedre sikkerhet.

Et av sikkerhetstiltakene er et filter mot phishingforsøk, og ActiveX-kontroller er i utgangspunktet slått av. Dermed skal brukeren være mindre utsatt for svindelforsøk på Internett - slike forsøk er blitt veldig vanlig i det siste. Den nye versjonen har også innebygd beskyttelse mot såkalt cross site scripting og svindelforsøk som utnytter ikke-engelske domenenavn (IDN).

Internet Explorer 7.0 har fått ett enklere og mer brukervennlig grensesnitt i forhold til versjon 6.0. Støtten for stilark (CSS) skal være forbedret. Brukeren kan på en enkel måte zoome inn på en nettside slik at innholdet forstørres, og nettleseren har fått bedre utskriftsmulighet slik at brukeren for eksempel kan skrive ut kun en liten del av en nettside. Nettleseren har fått nye søkeknapper som kan skreddersys etter brukerens ønske. Favoritter er også blitt mer brukervennlig.

Du kan nå laste ned Internet Explorer 7.0 Public Preview, men vær oppmerksom på at den støtter kun Windows XP SP2. Du bør også være klar over at programmet ikke er et ferdig utviklet produkt og derfor kan være ustabilt.

Kilde: betanews.com

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen