Test

Forhåndsvisning av Firefox 1.0

Firefox har fortsatt et langt stykke å ta igjen på forspranget til Internet Explorer, men nettleseren vokser raskere og raskere i popularitet. Nyere målinger viser at 17.7% av nettsurferne bruker en eller annen form for Mozilla-nettleser, mot 2.5% Opera-brukere, og 74.8% IE-brukere. På bare 6 måneder har bruken av Mozilla-nettleser blitt fordoblet, mye takket være Firefox. Her kan du få en rask titt på hva som er nytt i denne svært populære nettleseren.

Det første Firefox gjør etter at du er ferdig å installere det, er å sjekke for oppdateringer til utvidelsene du har installert i tidligere. Dette er veldig kjekt når det er komt nye versjoner, men siden denne Preview Releasen (PR) er under en dag gammel, var det ingen oppdateringer tilgjengelig. Likevel, den gamle versjonen av utvidelsen eg har brukt mest, virket likevel strålende.

RSS-støtte

Firefox har nå støtte for å integrere RSS-feeds, slik som vi tilbyr her på Programmer.no, direkte i Bookmarks-menyen. Dette gjer at du kan få dei aller siste nyhetene veldig enkelt og greit servert i sidemenyen. Dette virker med alle nettstader som har ein spesiell tagg i HTML-koden, og det er svært enkelt å legge til.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen