Forenklet Visual Studio

Microsoft lanserte Visual Studio 2010 i april, men nå har programvaregiganten presentert et nytt medlem av Visual Studio-familien, nemlig Visual Studio Lightswitch (tidligere med kodenavnet "Kitty Hawk").

Visual Studio Lightswitch skal være tilgjengelig som en del av Visual Studio Professional, Premium og Ultimate, og er rettet mot utviklere på alle nivåer, og som ønsker å utvikle applikasjoner for PC eller nettskyen.

Denne spesielle utgaven av Visual Studio har innebygde maler og verktøy som skal gjøre utviklingen enklere, og selve programmet skal også være forenklet i forhold til fullversjon av Visual Studio. Blant annet skal mange rutiner være automatisert, og det har også mange klikk-og-dra-muligheter. Det kan brukes med C# eller Visual Basic, og det støtter SQL Server, SQL Azure, Sharepoint og Microsoft Office.

Betaversjon av programvaren skal være tilgjengelig 23. august for MSDN-abonnenter, og vil være tilgjengelig for alle andre litt senere. Den endelige versjonen skal etter planen være klar neste år.

Les mer om Visual Studio LightSwitch microsoft.com.

(Kilder: Arstechnica, Microsoft)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen