Forenkler Geforce GTX 295

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Det råeste entusiastkortet fra Nvidia er for tiden Geforce GTX 295. Dette kortet består av to GT200b-prosessorer som igjen sitter på hvert sitt kretskort, disse kortene er så koblet sammen via en SLI-bro og pakket inn i et perforert skall. For å spare penger skal Nvidia nå jobbe med å få begge disse prosessorene over på et enkelt kretskort.

Ytelsesmessig vil det ikke være noen endringer. Dog meldes det om en økning i minnefrekvensen fra 1000 MHz og opp til 1100 MHz. De øvrige frekvensene holdes der de er per i dag.

Prismessig ser det ikke ut til å bli en endring, til tross for at dette var ventet, dermed blir det Nvidias lommebok som blir fetere ved at produksjonsprisen går ned. Det kan kanskje komme godt med, finanskrisen har ikke vært bare snill med Nvidia. Hadde vi vært i markedet for et Geforce GTX 295 hadde vi nok speidet etter det nye kortet, foruten den økte minnefrekvensen vil nok overgangen til et kretskort kunne ha sitt å si for varmen. Likevel var vi på ingen måter skremt av varmeutviklingen da vi testet et Geforce GTX 295.

(Kilde: Fudzilla)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen