Forener Nvidia og AMD

Lucidlogix Technologies, eller bare Lucid som de kaller seg, gaper høyt med sin siste påstand. Ikke bare skal selskapets teknologier kunne kombinere alle mulige skjermkort, men ytelsen skal skalere bedre enn både Crossfire og SLI.

Kjernen i det hele er en egen motor for distribuering av data, denne har fått navnet Hydra. Løsningen fra Lucid består av en egen kontrollerbrikke med den nødvendige programvaren installert. Dette betyr at man kan finne Hydra både i form av ekspansjonskort eller integrert på hovedkortet.

Signalene fra brikkesettet går dermed innom Hydra, før Hydra deler opp lasten til som skal til de forskjellige skjermkortene. Løsningen skal fungere med alle skjermkort og alle brikkesett.

Heldigvis trenger ikke Hydra noen form for endring av allerede eksisterende programvare for å fungere, standarder som Directx støttes rett ut av esken.

Det er ikke første gang vi har hørt om nye teknologier som skal revolusjonere bransjen. Det som gjør Lucid hakket mer troverdig er at de ikke lover en tidobling av ytelsen, men snarere utnytte allerede gode produkter fullt ut og kombinere disse. I tillegg hjelper det at Intel har eierinteresser i selskapet.

(Kilde: Lucid)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen